Spreken is zilver • schrijven is goud. Ik doe beide. 

De Muze van Suze schrijft maatwerk gedichten voor mensen en merken. Voor mensen als jij en ik over de momenten die we in ons leven – fantastisch of verdrietig – allemaal tegenkomen. Voor bedrijven en organisaties vertaal ik missie, visie en live events naar unieke manifesten en spoken word voordrachten.

Nooit meer hoeven zoeken naar woorden

De gedichten op kaarten, prints en posters van De Muze van Suze zijn bedoeld om in te lijsten. Om van te blijven genieten of te bewaren voor een moeilijk moment. De woorden zijn er voor jou, voor iemand in het bijzonder of om met de hele wereld te delen. 

Uitverkoop, aanbieding! Van 26 februari tot en met 3 maart heel veel korting, gratis producten en tijdelijk terug: de verrassingsmaatwerken, voor een verrassend fijn prijsje (op=op). Je krijgt ook 35% extra korting op de toch al fijne setprijzen. 20 kaarten voor het hele jaar door of 12 kaarten voor de meest moeilijke momenten in een mensenleven.  

Overzicht dagaanbiedingen:

  • Maandag 26/2 (tot 1 maart, op=op) – Verrassingsmaatwerken. (Lees meer en bestel)
  • Dinsdag 27/2 – 35% extra korting op kaartsensets (het jaar door en moeilijke momenten)
  • Woensdag 28/2 – 35% korting op het product “tekst naar keuze” (Jij kiest welk van mijn werken gedeeld op instagram je geprint wilt hebben) (shop hier)
  • Donderdag 29/2 – 1+1 gratis op alle kaarten en a5 prints (vul in het opmerkingenveld in welke 2e kaart je erbij wilt) (blader door de shop)
  • Vrijdag 1/3 – 50% korting op je prachtig persoonlijke kraamcadeau (shop hier)
  • Zaterdag 2/3 – gratis verzending
  • Zondag 3/3 – “Emotionele Bagage”, stevige canvastas met gedicht voor maar €12,95 (shop hier) 

Reviews en ervaringen

[dica_divi_carousel show_items_desktop=”3″ show_items_tablet=”2″ loop=”on” arrow_nav=”on” item_vertical_align=”flex-start” advanced_effect=”1″ arrow_nav_color=”#92573a” arrow_bg_color=”rgba(0,0,0,0)” arrow_position=”middle-outside” use_prev_icon=”on” prev_icon=”%%2%%” use_next_icon=”on” next_icon=”%%3%%” arrow_font_size=”25px” _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” title_text_align=”center” body_text_align=”center” body_font_size=”16px” border_width_all_image=”2px” global_colors_info=”{}”][dica_divi_carouselitem title=”Daniëlle ” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Met Suzanne samenwerken is een feest. Voor de uitreiking van het Meest Inspirerende Binnenstadsproject van het Platform Binnenstadsmanagement maakte Suzanne 2 maatwerkgedichten die ze voordroeg. Het gedicht was zo opgebouwd dat pas op het eind duidelijk was welk project er met de prijs vandoor ging. Super spannend en ontzettend leuk om de reacties in de zaal te zien.  Suzanne is creatief, enthousiast en enorm betrokken. Komt met tal van ideeën en denkt in mogelijkheden. Ik raad iedereen aan om met deze taal kunstenares samen te werken, je krijgt er geen spijt van. 

Daniëlle Boumans, Adviseur wonen & gebiedsvisies bij BRO

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Emma” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Toen mijn moeder met pensioen ging wilden mijn broer, zus en ik haar iets geven dat precies past bij wie zij is. We wilden haar vertellen hoe bijzonder ze is en hoeveel wij haar deze nieuwe periode in haar leven gunnen. Soms is het lastig om daar de juiste woorden voor te vinden. Suus wist onze verhalen over haar op een perfecte manier te bundelen en te verwoorden. Elke zin is raak wat tot tranen van ontroering leidde, toen mijn moeder het gedicht las. Sindsdien hangt het prominent in de woonkamer zodat ze, zoals ze zelf zegt, regelmatig het gedicht weer even kan lezen. Ze was zo trots en gelukkig, we hadden haar geen beter cadeau kunnen geven.

.

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Heidi ” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Prachtig hoe jij ons jubileumsymposium op unieke wijze hebt afgesloten. Ik heb vele complimenten over jou mogen ontvangen. De samenwerking verliep enorm prettig en gestroomlijnd. Bij dezen mijn oprechte waardering voor jou, voor het zo prachtige verwoorden van onze missie, visie en verlangen!”

Drs. Heidy van der Ploeg, Programma Manager – Centre for the Promotion of Imports from developing countries (CBI)

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Sjoerd” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” header_text_align=”center” subtitle_font_size=”15px” subtitle_letter_spacing=”1px” body_text_align=”center” global_colors_info=”{}”]

Tranen gegarandeerd! Meerdere malen heeft Suzanne wat moois gemaakt – als verrassing voor mijn vrouw en bij de geboorte van onze zoon. Suzanne tovert met woorden en weet altijd de juiste snaar te raken. Fijn in de communicatie, erg creatief en de Muze’s zijn geweldig om te geven (en te krijgen). Dé manier om een bijzondere gebeurtenis onder woorden te brengen!

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Mark & Jorien” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Het internet staat vol met allemaal dezelfde stijl uitnodigingen voor een huwelijk. Alles wat we niet wilden. Ellendig werden we ervan, we wilden ons eigen verhaal terugzien in de uitnodigingen. Van save the date tot bedankkaartje naderhand: Suus deed precies dat. Super fijn om mee te werken en schrijft de meest briljante teksten. Flexibel, luistert goed naar je wensen en vertaald deze op een creatieve manier. Fijn dat ze ook alles uit handen neemt; van copy tot drukwerk.

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Remco” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Spontaan kwam ik bij Suze terecht en besloot mijn vriendin te verassen met een mooi kaartje. Suze heeft dit professioneel aangepakt, de juiste vragen gesteld en in een korte tijd een prachtig resultaat opgeleverd waar mijn vriendin erg blij verrast mee was. De juiste tone of voice icm met een mooie rijm en sterke woordkeus! Een aanrader!

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Rianne” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Suzanne heeft voor de geboorte van ons kindje een prachtig gedichtje gemaakt voor op het geboortekaartje. Afgesproken dat we de week na de geboorte zouden bellen en op basis daarvan is een kort en een lang gedichtje gemaakt. Binnen een uur na het bellen kwamen de eerste voorstellen al binnen. En Suzanne gaat net zo lang door tot je tot tranen geroerd bent. Super persoonlijk en dichtbij. Absolute aanrader!

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Merel” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Voor een persoonlijk en uniek kado moet je echt bij de Muze van Suze zijn. Op basis van de input die je aanlevert maakt zij een heel mooi persoonlijk gedicht voor iemand. Prachtige woorden. Ze weet mensen echt te raken. Al 2 keer iets moois laten maken, de ontvangers waren ontroert en verrast. Aanrader!

 

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Elin” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Zelfs in lastige situaties, zonder de ontvangers persoonlijk te kennen weet Suus op een heel fijngevoelige manier de juiste snaar te raken. Als je zelf de juiste woorden niet kunt vinden voor hetgeen dat je wil zeggen, laat het dan vooral aan Suus over!

[/dica_divi_carouselitem][/dica_divi_carousel]

Wil jij…

E

iemand verrassen met een écht persoonlijk kado?

E

nooit meer hoeven zoeken naar de juiste woorden?

E

op originele wijze stilstaan bij een bijzondere gebeurtenis?

E

niet meer bang zijn het verkeerde te zeggen?

E

een geweldige en vooral blijvende indruk achterlaten?

Laat dan een maatwerk gedicht maken

Met liefde gemaakt. Vol trots gegeven en gegarandeerd geemotioneerd ontvangen: van één op één, tot één op veel, bijvoorbeeld tijdens een zakelijk event.

 Ontvang een gratis maatwerk

Een voorproefje van hoe een maatwerk je kan verrassen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang rond jouw verjaardag een uniek digitaal mini-maatwerk dat ik speciaal voor jou schrijf.

Maatwerken voor elke gelegenheid

Een kado – op het lijf geschreven

Een écht persoonlijk kado komt recht uit jóuw hart en míjn pen. Ik maak een emotie, herinnering of verhaal bijna tastbaar. Met jouw input en feedback wordt dit het perfecte cadeau, dat je met trots geeft. Je ontvangt een A4 print op extra stevig, getextureerd papier, feestelijk verpakt. Als je wilt, lijst ik het ook je in. Welk onbeschrijflijk gevoel mag ik voor jou in woorden vangen?

€139,-

Excl. print, lijst en verzendkosten. 

Geboorte • rouw en trouw

Een geboortekaartje, een rouwkaart of de uitnodiging voor je huwelijk: het zijn berichten die slechts een paar regels in beslag nemen, maar life changing zijn. Wil je een zeer persoonlijk bericht delen op een manier die bij jou past, dan schrijf ik dat. Ik schrijf zelfs trouwgeloften op maat! Op verzoek verzorg ik ook vormgeving en drukwerk.

Klein bericht, grootse impact. 

vanaf €129,-

Voor ondernemers en organisaties

De missie, visie en filosofie van een bedrijf; de essentie waarop een bedrijf is gebouwd en samen met jouw mensen het kloppende hart van een organisatie. Ook voor en namens bedrijven schrijf ik maatwerk gedichten. Voor klanten, collega’s en relaties. Als onderdeel van een onderscheidende marketing- en communicatie of als unieke toevoeging aan een live event.

Story of your live, noem ik dat.

Investering op aanvraag.

Weet je nog niet precies wat je wilt? 

Dan ben je wel degelijk op de juiste plek. Ik denk graag met je mee. Als creatief strateeg en copywriter heb ik veel concepten en campagnes voor kleine en grote merken ontwikkeld. Nadenken over wat én hoe je iets kunt zeggen en presenteren past precies in mijn straatje.

Het contactformulier werkte beroerd dus die heb ik even met vakantie gestuurd. Stuur me snel en simpel een mailtje door hier te klikken. Ik beantwoord je mail binnen twee werkdagen!

Waarom De Muze van Suze?

Woorden die de spijker op zijn kop slaan en niet meer uit je kop gaan. Daar maak ik me hard voor en daar klopt mijn hart voor. Alles wat ik schrijf, moet me raken. Dan weet ik dat het goed zit. ‘Ik’ is Suzanne. Ook wel ‘Suze.’ Afgestudeerd journalist, creatief schrijver, strategisch copywriter en oneindige bron van rake teksten. Jouw meest persoonlijke bericht, wens of gebeurtenis vertaal ik naar een rijm op maat. 

Of je nu iemand in het bijzonder wilt troosten, bejubelen of geruststellen, of dat je een bijzonder bericht met de wereld wilt delen: het enige dat je hoeft te doen is mij vertrouwen met je verhaal. Dat klinkt als heel wat, maar ik beloof je: het is zó leuk. 

Meer weten over woorden op maat?

Ervaringen van gever & ontvanger

[dica_divi_carousel show_items_desktop=”3″ show_items_tablet=”2″ loop=”on” arrow_nav=”on” item_vertical_align=”flex-start” advanced_effect=”1″ arrow_nav_color=”#92573a” arrow_bg_color=”rgba(0,0,0,0)” arrow_position=”middle-outside” use_prev_icon=”on” prev_icon=”%%2%%” use_next_icon=”on” next_icon=”%%3%%” arrow_font_size=”25px” _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” title_text_align=”center” body_text_align=”center” body_font_size=”16px” border_width_all_image=”2px” global_colors_info=”{}”][dica_divi_carouselitem title=”Daniëlle ” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Met Suzanne samenwerken is een feest. Voor de uitreiking van het Meest Inspirerende Binnenstadsproject van het Platform Binnenstadsmanagement maakte Suzanne 2 maatwerkgedichten die ze voordroeg. Het gedicht was zo opgebouwd dat pas op het eind duidelijk was welk project er met de prijs vandoor ging. Super spannend en ontzettend leuk om de reacties in de zaal te zien.  Suzanne is creatief, enthousiast en enorm betrokken. Komt met tal van ideeën en denkt in mogelijkheden. Ik raad iedereen aan om met deze taal kunstenares samen te werken, je krijgt er geen spijt van. 

Daniëlle Boumans, Adviseur wonen & gebiedsvisies bij BRO

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Emma” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Toen mijn moeder met pensioen ging wilden mijn broer, zus en ik haar iets geven dat precies past bij wie zij is. We wilden haar vertellen hoe bijzonder ze is en hoeveel wij haar deze nieuwe periode in haar leven gunnen. Soms is het lastig om daar de juiste woorden voor te vinden. Suus wist onze verhalen over haar op een perfecte manier te bundelen en te verwoorden. Elke zin is raak wat tot tranen van ontroering leidde, toen mijn moeder het gedicht las. Sindsdien hangt het prominent in de woonkamer zodat ze, zoals ze zelf zegt, regelmatig het gedicht weer even kan lezen. Ze was zo trots en gelukkig, we hadden haar geen beter cadeau kunnen geven.

.

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Heidi ” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Prachtig hoe jij ons jubileumsymposium op unieke wijze hebt afgesloten. Ik heb vele complimenten over jou mogen ontvangen. De samenwerking verliep enorm prettig en gestroomlijnd. Bij dezen mijn oprechte waardering voor jou, voor het zo prachtige verwoorden van onze missie, visie en verlangen!”

Drs. Heidy van der Ploeg, Programma Manager – Centre for the Promotion of Imports from developing countries (CBI)

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Sjoerd” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” header_text_align=”center” subtitle_font_size=”15px” subtitle_letter_spacing=”1px” body_text_align=”center” global_colors_info=”{}”]

Tranen gegarandeerd! Meerdere malen heeft Suzanne wat moois gemaakt – als verrassing voor mijn vrouw en bij de geboorte van onze zoon. Suzanne tovert met woorden en weet altijd de juiste snaar te raken. Fijn in de communicatie, erg creatief en de Muze’s zijn geweldig om te geven (en te krijgen). Dé manier om een bijzondere gebeurtenis onder woorden te brengen!

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Mark & Jorien” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Het internet staat vol met allemaal dezelfde stijl uitnodigingen voor een huwelijk. Alles wat we niet wilden. Ellendig werden we ervan, we wilden ons eigen verhaal terugzien in de uitnodigingen. Van save the date tot bedankkaartje naderhand: Suus deed precies dat. Super fijn om mee te werken en schrijft de meest briljante teksten. Flexibel, luistert goed naar je wensen en vertaald deze op een creatieve manier. Fijn dat ze ook alles uit handen neemt; van copy tot drukwerk.

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Remco” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Spontaan kwam ik bij Suze terecht en besloot mijn vriendin te verassen met een mooi kaartje. Suze heeft dit professioneel aangepakt, de juiste vragen gesteld en in een korte tijd een prachtig resultaat opgeleverd waar mijn vriendin erg blij verrast mee was. De juiste tone of voice icm met een mooie rijm en sterke woordkeus! Een aanrader!

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Rianne” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Suzanne heeft voor de geboorte van ons kindje een prachtig gedichtje gemaakt voor op het geboortekaartje. Afgesproken dat we de week na de geboorte zouden bellen en op basis daarvan is een kort en een lang gedichtje gemaakt. Binnen een uur na het bellen kwamen de eerste voorstellen al binnen. En Suzanne gaat net zo lang door tot je tot tranen geroerd bent. Super persoonlijk en dichtbij. Absolute aanrader!

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Merel” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Voor een persoonlijk en uniek kado moet je echt bij de Muze van Suze zijn. Op basis van de input die je aanlevert maakt zij een heel mooi persoonlijk gedicht voor iemand. Prachtige woorden. Ze weet mensen echt te raken. Al 2 keer iets moois laten maken, de ontvangers waren ontroert en verrast. Aanrader!

 

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem title=”Elin” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Zelfs in lastige situaties, zonder de ontvangers persoonlijk te kennen weet Suus op een heel fijngevoelige manier de juiste snaar te raken. Als je zelf de juiste woorden niet kunt vinden voor hetgeen dat je wil zeggen, laat het dan vooral aan Suus over!

[/dica_divi_carouselitem][/dica_divi_carousel]