Jouw geloften. Waar begin je?

Dat wat je van de daken wilt schreeuwen krijg je maar niet op papier. Tenminste, niet op de manier waarop je zou willen.

Je bent bang dat jouw geloften te simpel, te vlak of juist langdradig worden. Misschien een opsomming in plaats van beleving. Of het is eigenlijk een mooi verhaal, maar mist goedgetimede oneliners, een vleugje humor of net dat beetje magie. Met andere woorden: Je vertelt het wel, maar voelt het niet. Dan voelt je partner het zéker niet.

 Wie had ook alweer bedacht dat het zelf schrijven van trouwgeloften een goed idee was? En het dan ook nog te delen, met elkaar of ten overstaan van alle gasten tijdens de ceremonie?

Persoonlijke geloften zijn the way to go voor een memorabale bruiloft en huwelijksvoltrekking. Het komt goed, echt waar. En het wordt nog leuk ook!

Precies zoals het is en dan nog mooier.

Mét jou maak ik trouwgeloften die precies zeggen wat je voelt.

  • Voor een puur en intiem moment met je partner of prachtig meeslepend en plein public tijdens de trouwceremonie
  • Van groots gevoel en mooiste herinneringen tot kleinste details en grappige feitjes: alles van jullie in één allesomvattend verhaal
  • Tranen van ontroering en van het lachen: geen trouwgeloften zonder goedgetimede grapje
  • Voor en namens mannen én vrouwen. Trouwgeloften voor één persoon of voor jullie beiden. 

Je trouwgeloften “laten” schrijven? Hoe werkt dat?

STAP 1: JIJ

We doen dit samen, ik help je: middels een online formulier haal ik eerste informatie op, en tijdens een (digitaal) gesprek bespreken we alles. Jij vertelt, ik vraag en vertaal.

STAP 2: IK 

Ik schrijf een eerste versie, die je binnen  uiterlijk twee weken ontvangt. Dat spreken we van tevoren af. Indien nodig kom ik tussendoor nog bij je in de lucht.

STAP 3: WIJ

Jij luistert, leest en laat het landen. Op basis van wat je voelt of mist, schrijf ik verder en lever ik een nieuwe tekst aan, of help je met het toevoegen van details zoals alleen jij ze voelt.  

STAP 4: STRIK EROM

Helemaal happy? Je ontvangt het  tekstbestand. Ik heb het geschreven, maar dit is jouw hart op papier. Wil je toch nog iets toevoegen of weglaten, dan heb je daar alle vrijheid in.

STAP 5: PROOST 

Houd je spiekbriefje stevig vast, spreek je lief toe en hef je glas. Je hebt de mooiste persoon die je kent op meest prachtige wijze de liefde verklaard en daar mag op gedronken worden!

Wat anderen zeggen over onze samenwerking en het resultaat:

Samen met mijn vrouw liet ik maatwerkgedichten maken voor onze getuigen, ceremoniemeester en directe familie. Ik kan niet anders zeggen dat ik ze allemaal perfect zijn.

Zowel voor “de mannen” als die van mijn ouders… Het scherpe randje is precies goed gezet waardoor het toch liefdevol blijft. Chapeau dat je dit zo hebt kunnen creëren aan de hand van ons telefoongesprek! Het was een kwestie van strikje eromheen en gaan.

De geloften moest ik even laten bezinken, maar ze zijn eigenlijk precies on point en hoe ik hem zelf nooit zo mooi zou kunnen omschrijven. Dank voor al je mooie woorden!

Mathias (getrouwd met Fieke)

Bedankt voor al je prachtige woorden! Die wij niet konden vinden, maar wel konden voelen. De gaten die nog gevuld moesten worden en door jouw woorden vervuld zijn en betekenis hebben gekregen.

Jouw woorden vormden, van aankleding tot toespraken, voor ons een rode draad door de hele dag en hebben het de persoonlijke, inspirerende en magische vibe gegeven die het geworden is. Die echt uniek is, die we nooit meer vergeten maar altijd bij ons dragen. Onzettend bedankt voor al jouw prachtige creaties!

Fieke (getrouwd met Mathias)

Als je gaat trouwen en je hebt geen idee hoe je ooit al je emoties in woorden zou moeten kunnen uitdrukken zoals ik dan is De Muze van Suze jouw grootste kracht.

We hebben samen mijn geloftes op papier gezet en Suus heeft me geholpen om mijn statische feiten om te zetten in emoties waar iedereen een traantje van weg moest pinken.

Ik vond het zo bijzonder hoe zij mij hielp iets te schrijven wat absoluut bij mij paste, maar tegelijkertijd enorm poëtisch was. Haar rust, vertrouwen en creativiteit zijn alles wat je nodig hebt en de verrassing die thuis op ons te wachten stond na de wedding was absoluut de 2e cherry on top, dat wil je namelijk!

Aygin Kolaei (getrouwd met Bastiaan)

ONBETAALBAAR ZO MOOI | Vanaf €279,-

Prijzen & aanvullende mogelijkheden

Geloften die je knieën doen wankelen en je hart een slag doen missen zijn eigenlijk onbetaalbaar, maar vooruit:

€279,- voor één persoon.
€499,- wanneer ik jullie beiden help.

Inclusief BTW én een bijzondere verrassing in de weken na jullie trouwdag, thuis op de mat. Het is mogelijk aanvullend werk laten maken voor jullie BABS: een gedicht of tekst in stijl met jullie geloften.

Daarnaast schrijf ik ook creatieve short copy bedoeld om de locatie te stylen: een heerlijke tekst voor op de dinertafel en menukaarten, liefdevolle oneliners voor op (krijt)borden verspreid over de locatie of teksten voor spiegels in de wc, de fotobooth en andere knipogen naar jullie verhaal.

Samen maken we het plaatje compleet. Je dag is straks om door een ringetje te halen en jouw gevoel is om in te lijsten, zo mooi!

Nieuwsgierig? Neem contact op. Ook dat is voorpret!

1 + 11 =

=

Suzanne van der Eerden 

06 12 64 91 24 | hallo@demuzevansuze.nl  Meer over mij & mijn werk

KvK | 75739984
Btw | NL001242598B1
Bank | NL70 KNAB 0259 5791 81

<

Foto’s van mijn eigen bruiloft, door de geweldig fijne Jasmin Verwijs (ByJasmin Fotografie)