Maatwerk mogelijkheden

Van geboorte tot overlijden en voor vreugde of verdriet; een maatwerk past altijd. Afhankelijk van de gelegenheid verschilt de aanpak. Ik leg het hieronder uit, maar je mag me ook bellen of appen. 

Een maatwerk voor vrienden of familie

Voor vreugde, verdriet, een jubileum of aankondiging: een krachtig klapstuk voor heel goede of verdraaid slechte tijden. In opdracht van jou schrijf ik een gedicht op maat. Dat werkt zo: 

E

Stap 1: Neem contact op om de beschikbaarheid af te stemmen. Daarna bestel je het maatwerk via de shop. Hier kun je ook extra prints bestellen. 

E

Stap 2: Je ontvangt een formulier waarin je vertelt voor wie het is, waarom en wat je graag in het gedicht terug wil zien.

E

Stap 3: Ik schrijf een eerste versie en neem je erin mee. Deze ontvang je in tekst én als audiobestand. 

E

Stap 4: Jij leest, luistert en laat landen. Heb je opmerkingen, dan bespreken we die per app, mail of telefonisch.

E

Stap 5: Correctie tot perfectie: ik schrijf en deel weer, samen zetten we de puntjes op de i. 

E

Stap 6: Helemaal happy? Strik erom en gaan. Als je wilt, lijst ik ‘m zelfs voor je in. Ik pak ‘m sowieso mooi voor je in!

Levertijd: plusminus 14 dagen vanaf het invullen van het formulier, maar altijd in overleg. Als mijn planning het toestaan, is een spoedlevering is mogelijk.

Prijs: vanaf €139,- voor een printbare PDF 

One-stop-shop. Ik lijst met liefde het maatwerk voor je in, waarna ik ‘m inpak als cadeautje! Je kunt kiezen uit zwart en goud, met en zonder passe-partout. Een A5 print op extra stevig, getextureerd papier met passe partout in A4-formaat lijst of A4 print in lijst zonder passe partout kost €199,-. Een A4 print in 30 x 40cm lijst met passe partout kost €249,-

Klein bericht, grote impact: geboorte, overlijden, trouwen

Een heel bijzonder (en) persoonlijk bericht met een grote groep mensen delen? Bijvoorbeeld een geboorte, overlijden of huwelijk? Ik schrijf kleine teksten voor grote oplage.

Geboorte

Voor een geboortekaartje bellen we in de kraamweek. Op basis van jullie bevallingsverhaal, gevoel en beleving, schrijf ik zo’n 6-10 regels die jullie kindje en kersverse gezin op het kleine lijfje geschreven is.

Levertijd: plusminus 3 dagen vanaf het telefoongesprek. Ik ken die gekke eerste dagen met een kleintje, dus ik volg altijd jullie tempo.

Prijs: €119,- voor de tekst. Exclusief drukwerk, design geboortekaartje en evt. verzending.

Wil je ook een langer gedicht, bijvoorbeeld over jullie gezin? Los betaal je voor zo’n maatwerk €149.-, maar als kraampakket betaal je hier geen €268, maar €249.- voor. 1 A4 print is inbegrepen!

Trouwen

Voor trouwcommunicatie stemmen we in een kennismakingsgesprek jullie wensen af waarna ik een offerte afgeef. Hoe meer items, hoe lager de prijs per item. Wil je een save the date, uitnodiging én bedankkaartje? Of een van de drie? Of wil je ook de gastenkaartjes tijdens het diner voorzien van een persoonlijk tekstje? Het kan allemaal. 

Levertijd: in overleg en afhankelijk van maatwerken. Plusminus 7 dagen na intake.

Prijs: vanaf €119,- voor één tekst. Exclusief drukwerk, design trouwkaart en evt. verzending.

Overlijden

Voor een uitvaart bellen we daags voor de uitvaart. Weet je dat de tijd komt? Dan kunnen we ook vóór het overlijden al schrijven. De lengte van de tekst pas ik aan op de rouwkaart, dit kan bijvoorbeeld ook een inleg zijn.  

Levertijd: plusminus 3 dagen vanaf het telefoongesprek, eerder indien nodig. 

Prijs: €119,- exclusief drukwerk, design van de rouwkaart en evt. verzending.

 

Propositiepoëzie: voor bedrijven en ondernemers

Voor wie een verhaal wil waarover gesproken wordt. Met meer dan tien jaar ervaring in creatief strategische copywriting, concept- en campagneontwikkeling, schrijf ik ook voor bedrijven, organisaties en ondernemers. De missie, visie en waarden in dichtvorm, de propositie in een maatwerk gegoten. Dat kan zijn:

E

een relatiegeschenk voor een leverancier of opdrachtgever

E

een persoonlijk bericht voor medewerkers

E

een kerstgroet of kick-off maatwerk voor het nieuwe jaar

E

een cadeau- of visitekaart voor je onderneming

E

een maatwerk voor op de muur van je zaak