Wrap up van jouw zakelijk event

The story of

your live

Kies voor een memorabele beleving van jouw zakelijke event dankzij een opening en wrap-up die je hoort en ziet, maar vooral: die je voelt.

• Geen half werk, maar echt binnenkomen. Geen slow fade en niet leeggezogen de borrel in, maar high on live nagenieten. 

• Genoeg gespreksstof om na te praten en anderen over te vertellen 

• Zeker weten dat het doel van jouw event gehoord, gezien en gevoeld is

Ik vertaal het podiumprogramma en de beleving van medewerkers en relaties naar een maatwerk gedicht en draag dit voor als spoken word voordracht.

Jouw missie en mensen zijn mijn muze.

“Prachtig hoe jij ons jubileumsymposium op unieke wijze hebt afgesloten. Ik heb vele complimenten over jou mogen ontvangen. De samenwerking verliep enorm prettig en gestroomlijnd. Bij dezen mijn oprechte waardering voor jou, voor het zo prachtige verwoorden van onze missie, visie en verlangen!”

Drs. Heidy van der Ploeg

Programma Manager, Centre for the Promotion of Imports from developing countries (CBI)

De vrouw achter de verhalen

Suzanne van…

Ze heet Suzanne van der Eerden, maar ís Suzanne van de woorden. Met De Muze van Suze maakt Suzanne gedichten, op het lijf geschreven. Zo ook voor het bedrijfsleven. Dankzij haar journalistieke achtergrond komt ze tot de kern van een verhaal en gevoel en vertaalt dit naar treffende woordkunst. Met meer dan tien jaar ervaring in krachtige, creatieve copy, weet ze altijd de juiste snaar te raken. De essentie van een event presenteert zij als spoken word performance. Als opzwepende opening of meeslepende wrap-up van jouw event: the story of your live. 

Op het live geschreven

Woorden die rijmen met wat jij wilt overbrengen. Alles wat je wil vertellen, maar dan korter, krachtiger en origineler. Op het lijf geschreven en met liefde voor- of overgedragen. Onmiskenbaar the story of YOUR live.

Tijdens een kick-off – digitaal of op locatie – haal ik het verhaal op en bepalen we de creatieve middelen.

Ik luister en lees. Ik schrijf en schrap. Ik denk en deel; jij ontvangt een eerste versie als audio en preview van de tekst.

Met jouw input maak ik dat wat er al staat, nog sterker. Correctie tot perfectie! Verzorg ik de wrap up van jouw event? Dan schrijf ik live verder.

Het publiek leest, luistert en bekijkt het resultaat. In vervoering door ontroering: het werk draagt missie, visie en gevoel over.

Missie. Visie. Gedicht.

Diensten & Tarieven

01

Communicatie(traject) & aankleding

Een uitnodiging die de toon zet. Aankleding van je eventlocatie. Onderscheidende short copy die aandacht vangt en vasthoudt. Vanaf €995 ex BTW.

02

Openen of verbinden

Een indrukwekkende audio in een donkere zaal. Een verrassende opening of welkome onderbreking van een inhoudelijk programma. Vooraf geschreven en overdragen of opgenomen. Vanaf €1.500 ex BTW.

03

Wrap up: Strik om de dag

Alles wat er tijdens jouw event te horen, zien en voelen was. De essentie van de inhoud in dicht gevangen en met liefde voorgedragen. Vanaf €2.500 ex BTW.

Werken met Suzanne is een waar feest. Haar professionaliteit, snelheid van creativiteit en persoonlijke manier van werken is enorm fijn. Een aanrader voor bedrijven die 1 of meerdere gedichten willen hebben die precies de juiste snaar raken.In mijn geval voor de opening van een boeklancering.”

Lot Frijling - Founder Yellow Concepts en auteur "Verliefd, verloofd, gebouwd."

Contact

Contact

Tell me more

Ervaringen

Van een jubileumvent voor CBI in het wereldmuseum in Rotterdam, tot de voetbalvelden in een video van de KNVB en een boekpresentatie in het topje van Tivoli Vredenburg: mijn woorden mochten menig event en campagne sieren. Lees de ervaringen van opdrachtgevers die je voorgingen en ervaar het resultaat zelf.

Heidy van der ploeg - programma manager CBI

“Op dinsdag 11 oktober vierden we het 50-jarig jubileum van het CBI. Partners, ambassadeurs en CBI-connecties van over de hele wereld woonden het hybride evenement van het CBI bij. Ik vond het prachtig dat jij het evenement op jouw unieke en mooie wijze hebt afgesloten. De samenwerking  verliep ook enorm prettig en gestroomlijnd. Bij dezen mijn oprechte waardering voor jou, voor het zo prachtig verwoorden van onze missie en visie en verlangen! Ik heb vele complimenten mogen ontvangen over jou. Ik heb het jubileumsymposium vanuit mijn gevoel georganiseerd, met passie en enthousiasme. Daarom is het mooi om te zien dat het succesvol was, mede vanwege jouw memorabele inbreng. Ik kijk tevreden terug, dank! Natuurlijk en met veel plezier zal ik jou promoten!”

Mariëlle Leenen - eigenaresse Tiny House concept "Familie Buitenhuys"

    “Via Suzanne d’r Instagram zag ik wat ze doet en kan en dat wilde ik hebben! Helemaal toen ze spontaan, zonder dat ik erom vroeg, een maatwerk maakte over het gevoel dat ze van mijn huisjes en verhaal kreeg. Naast de grote maatwerken in de huisjes, opperde ze ook het idee om een doorvertaling te maken naar gastenkaartjes, erg mooi en fijn. Het een is een hele speciale extra voor mijn gasten en ik vind het zelf nog steeds leuk om elke keer even stil te staan bij de maatwerken aan de muur en te lezen. Een fijne, persoonlijke noot die vertelt wat ik doe, en vooral: waarom ik dat doe. Ik kan het iedereen aanraden!”.

    Lot frijling - founder Yellow Concepts & auteur "Verliefd, Verloofd, Gebouwd"

    “WERKEN met Suzanne is een waar feest. Haar professionaliteit, snelheid van creativiteit en persoonlijke manier van werken is enorm fijn. Een aanrader voor bedrijven die 1 of meerdere gedichten willen hebben die precies de juiste snaar raken.In mijn geval voor de opening van een boeklancering. Het gedicht zette gelijk de toon voor de hele middag: iedereen een lach en een traan tijdens het luisteren, wat maakte dat iedereen na afloop veel makkelijker met elkaar ging praten met het schitterende gedicht als aanleiding. Bijzonder om te zien wat de positieve kracht van een dergelijke start is voor het succes van je evenement.”

    Spreken is zilver, schrijven is goud.

    Ik doe beide.