De Muze van Suze Logo klein wit
Waarom zou je mij inschakelen?

Natuurlijk zit ik erop! Ik ben afgestudeerd journalist en creatief schrijver, en werk al sinds 2011 voor verschillende bureaus, merken en doelen in de rol van content manager, creatief strateeg en copuwriter. Teksten die de spijker op zijn kop slaan en dan ook niet meer uit je kop gaan: daar klopt mijn hart voor en daar maak ik mij hard voor.

Mijn product is hoogstpersoonlijk en daarom is mijn aanpak dat ook. Kies je voor De Muze van Suze, dan krijg je mij. Mijn tijd, mijn onverdeelde enthousiasme en mijn tomeloze energie. Maatwerk werkt alleen als het als gegoten zit. Mijn belofte aan jou? Jouw exemplaar is je op het lijf geschreven!

Het creatieve brein achter De Muze van Suze is Suzanne van der Eerden, journalist en creatief schrijver.
Waarom De Muze van Suze?

Vanuit mijn persoonlijke overtuiging dat spreken zilver is, en schrijven goud. Omdat ik mijn liefde voor taal wil delen, en omdat ik van tijd tot tijd zie wat mijn talent met mensen kan doen. Ik zie ze lachen, vieren, huilen, verwonderen en bewonderen. En dat smaakt altijd naar meer!

Ik geloof dat mijn woorden bijdragen aan het verbinden van mensen. Zowel vrienden en familie met elkaar, als merken en ondernemers met hun doelgroep. Die verbinding, elkaar weer even vinden en verrassen: dat is waar het in het leven toch eigenlijk om draait? 

De Muze van Suze Logo klein wit

06 12 64 91 24
Hallo@demuzevansuze.nl
Volg mij & mijn werk op Instagram!