Zakelijk persoonlijk

De Muze van Suze is er ook voor zakelijke doeleinden. Jouw verhaal op creatieve en krachtige wijze delen met collega’s, relaties of je doelgroep te delen, vraagt om een persoonlijke noot die zorgt voor een vleugje magie. Echt dichtbij komen.

Dat gaat voorbij B2C en B2B. Echt bijzondere communicatie is B2P. Business2People.

Ik ontwikkel diverse marketing en communicatiemiddelen en creëer unieke live event communicatie.

Cadeaus voor klanten & collega’s

Voor jouw mensen: collega’s die met verlof of pensioen gaan. Hun jubileum vieren. Of voor een zakelijke relatie die je wat extra aandacht wil geven. Volledig op het lijf geschreven en daarom telkens weer uniek.

Een zakelijk maatwerk wordt geleverd op A4 getextureerd, extra stevig papier. Laat ‘m inlijsten en je bent ready to go.

Vanaf €249,- ex BTW. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail direct. 

Strategische stukken in een creatief jasje

Als je worstelt met het het overtuigend en onderscheidend vertellen van je verhaal, dan doe ik dat voor je. Met meer dan twaalf jaar ervaring in creatief strategische copywriting, het schrijven van rationales en merkverhalen en conceptontwikkeling, filter en vertaal ik. De essentie van jouw onderneming, strategie of doel, gevangen in een uniek gedicht. 

Denk bijvoorbeeld aan: 

E

een persoonlijk bericht voor medewerkers op basis van missie en visie

E

een kick-off maatwerk voor het nieuwe jaar nieuwe strategie

E

een bedankkaart voor gasten of klanten

E

een cadeau- of visitekaart voor je onderneming

E

een maatwerk voor op de muur van je zaak 

Prijs op aanvraag, maar ter indicatie:

Voor startende ondernemers & eenmanszaken:

v.a. €947,-

Voor start-ups, scale-ups en middelgrote bedrijven:

v.a. €1297,-

Voor grote bedrijven en organisaties:

v.a. €1.497,-

Voor relaties en medewerkers tijdens jouw event

Zoveel tijd, geld, energie en liefde in een live event gestopt en dan: een slow fade. De koek is op, leeggezogen zoeken gasten volle glazen tijdens borrel. Niemand die hier na vandaag nog aan denkt of over praat. Dat is geen vertrekpunt voor netwerkborrel of “het grote nagenieten”. Dat, is een domper.

Maar het kan ook anders.

Breng een ode aan je gasten en het podiumprogramma. Breng ze in vervoering, in beweging. Of beter nog: laat mij dat doen.

Ik doe niet anders! Dankzij een spoken word wrap up sluiten jouw gasten het event niet zomaar af, ze omarmen het.

Dus breng die ode
laat woorden flowen
Breng de gasten
en het verhaal tot leven
door na te streven
dat aan het eind
van iedere zin
nog meer zin wacht
Omdat je afsluit met indruk
dankzij een bühne boordevol gevoel
en woorden van kracht

Reviews & referenties

“Super blij met het gastenkaartje wat Suzanne voor mijn B&B heeft gemaakt. Ik wilde graag iets persoonlijks toevoegen, iets dat precies past bij het gevoel en het mijn idee achter ‘t Heide huisje. Ook mijn gasten waarderen het kaartje. Suzanne dank je wel!”

Miranda Verberne

Eigenaresse B&B 't Heide Huisje

Suzanne heeft moeiteloos de sfeer, de richting en toon voor het verwoorden van onze missie en visie, opgepakt. Speciaal voor ons 20 jaar jubileum schreef ze het manifest én vulde het, voor de feestelijke bijeenkomst, aan met een gedicht die het verleden, het heden én de toekomst van onze vereniging meer dan treffend heeft verwoord. Het is daarnaast fijn samenwerken met Suzanne. De rust, het begrip en ‘met één woord genoeg’ (waarmee zij er dan weer een heel gedicht van weet te maken) zorgt voor een hele plezierige samenwerking.

Mayra Rijkse

Directeur NEVAP

Met Suzanne samenwerken is een feest. Voor de uitreiking van het Meest Inspirerende Binnenstadsproject van het Platform Binnenstads-management maakte Suzanne 2 maatwerkgedichten die ze voordroeg. Het gedicht was zo opgebouwd dat pas op het eind duidelijk was welk project er met de prijs vandoor ging. Super spannend en ontzettend leuk om de reacties in de zaal te zien.Suzanne is creatief, enthousiast en enorm betrokken. Komt met tal van ideeën en denkt in mogelijkheden. Ik raad iedereen aan om met deze taal kunstenares samen te werken, je krijgt er geen spijt van. (April ’23)

Daniëlle Boumans

Adviseur Wonen & Gebiedsvisies bij BRO.

“Voor De Muze van Suze is niets onmogelijk: met haar prachtige en rake spoken word-voordracht liet ze ons de dag én onze eigen nieuwe inzichten herbeleven. Kippenvel!”

Redacteur High Profile Events

“Op zoek naar iemand die gevoel in woorden kan vangen zijn wij bij Suus terecht gekomen. Suus heeft onlangs verschillende maatwerk gedichten voor verschillende onderdelen van ons bedrijf(vakantiepark) ontwikkeld. Tevens bedacht ze krachtige zinnen die we hebben gebruikt, niet alleen aan de wand, maar ook op borden en aan sleutelhangers. Trots en blij met dit resultaat! Wij kunnen haar werk óók voor de zakelijke markt van harte aanbevelen!”

Jessica Reijlink - Touwen

Eigenaresse B&B en evenementlocatie Buitenplaats De Luwte

“Prachtig hoe jij ons jubileumsymposium op unieke wijze hebt afgesloten. Ik heb vele complimenten over jou mogen ontvangen. De samenwerking verliep enorm prettig en gestroomlijnd. Bij dezen mijn oprechte waardering voor jou, voor het zo prachtige verwoorden van onze missie, visie en verlangen!”

Drs. Heidy van der Ploeg

Programma Manager CBI

Vrijblijvend mijn brochure ontvangen met daarin o.a. werkwijze en investering?

Hups, gewoon even mailen met in het onderwerp  “Mag ik je brochure?”.

Komt-ie (nagenoeg) direct jouw kant op. Sneller kennismaken? 06 12 64 91 24.