Overleggen over maatwerkmogelijkheden, zakelijk of privé? App of bel gerust!

Zakelijk persoonlijk

De Muze van Suze is er ook voor zakelijke doeleinden. Om jouw verhaal op creatieve en krachtige wijze met collega’s, relaties of je doelgroep te delen.

Cadeaus voor klanten & collega’s 

Voor jouw mensen: collega’s die met verlof of pensioen gaan. Hun jubileum vieren. Of voor een zakelijke relatie die je wat extra aandacht wil geven. Volledig op het lijf geschreven en daarom telkens weer uniek.

Een zakelijk maatwerk wordt geleverd op A4 getextureerd, extra stevig papier.  Laat ‘m inlijsten en je bent ready to go

Vanaf €249,- ex BTW.

Strategische stukken in een creatief jasje

Als je worstelt met het het overtuigend en onderscheidend vertellen van je verhaal, dan doe ik dat voor je. Met meer dan twaalf jaar ervaring in creatief strategische copywriting, het schrijven van rationales en merkverhalen en conceptontwikkeling, filter en vertaal ik. De essentie van jouw onderneming, strategie of doel, gevangen in een uniek gedicht. 

Denk bijvoorbeeld aan: 

E

een persoonlijk bericht voor medewerkers op basis van missie en visie

E

een kick-off maatwerk voor het nieuwe jaar nieuwe strategie

E

een bedankkaart voor gasten of klanten

E

een cadeau- of visitekaart voor je onderneming

E

een maatwerk voor op de muur van je zaak 

Prijs op aanvraag, maar ter indicatie:

Voor startende ondernemers & eenmanszaken:

v.a. €547,-

Voor start-ups, scale-ups en middelgrote bedrijven:

v.a. €997,-

Voor grote bedrijven en organisaties:

v.a. €1.497,-

Voor je medewerkers

Het welbekende voorstelrondje aan de begin van een meeting met nieuwe collega’s, potentiële opdrachtgevers of directieleden. Wat zeg je in die twintig seconden? Je wilt een ijzersterke elevator pitch. Goed verhaal. Lekker kort. 

Zo help ik jouw mensen: 

→ als onderdeel van het onboarding traject, om jouw mensen te helpen zichzelf binnen de organisatie te introduceren

→ vanuit de jaarlijks strategische kick-off, om medewerkers te helpen de organisatie in hun eigen woorden over de buhne te brengen

→ geïntegreerd in learning & development, voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers

Prijs op aanvraag en afhankelijk van aantal deelnemers, oplage en organisatiegrootte. Ter indicatie: vanaf vijf personen, €697,- ex. BTW

“Super blij met het gastenkaartje wat Suzanne voor mijn B&B heeft gemaakt. Ik wilde graag iets persoonlijks toevoegen, iets dat precies past bij het gevoel en het mijn idee achter ‘t Heide huisje. Ook mijn gasten waarderen het kaartje. Suzanne dank je wel!”

Miranda Verberne, eigenaresse 't Heide Huisje

“Via Suzanne d’r Instagram zag ik wat ze doet en kan en dat wilde ik hebben! Helemaal toen ze spontaan, zonder dat ik erom vroeg, een maatwerk maakte over het gevoel dat ze van mijn huisjes en verhaal kreeg. Naast de grote maatwerken in de huisjes, opperde ze ook het idee om een doorvertaling te maken naar gastenkaartjes, erg mooi en fijn. Het een is een hele speciale extra voor mijn gasten en ik vind het zelf nog steeds leuk om elke keer even stil te staan bij de maatwerken aan de muur en te lezen. Een fijne, persoonlijke noot die vertelt wat ik doe, en vooral: waarom ik dat doe. Ik kan het iedereen aanraden!”

Mariëlle Leenen

eigenaresse Tiny House concept "Familie Buitenhuys"

Zoveel moois gemaakt, de reviews zijn opgevraagd. In de komende weken verwacht ik hier reviews van o.a. de KNVB en Eetkamer Lamens. Tot die tijd kun je ook via Instagram op de hoogte blijven van mijn zakelijke dienstverlening.

Nog even geduld!

Achterkant A6 kaart De Muze van Suze