Zakelijk persoonlijk

De Muze van Suze is er ook voor zakelijke doeleinden. Om jouw verhaal op creatieve en krachtige wijze met collega’s, relaties of je doelgroep te delen. Voor Live Event communicatie, klik hier.

Cadeaus voor klanten & collega’s 

Voor jouw mensen: collega’s die met verlof of pensioen gaan. Hun jubileum vieren. Of voor een zakelijke relatie die je wat extra aandacht wil geven. Volledig op het lijf geschreven en daarom telkens weer uniek.

Een zakelijk maatwerk wordt geleverd op A4 getextureerd, extra stevig papier.  Laat ‘m inlijsten en je bent ready to go

Vanaf €249,- ex BTW.

Strategische stukken in een creatief jasje

Als je worstelt met het het overtuigend en onderscheidend vertellen van je verhaal, dan doe ik dat voor je. Met meer dan twaalf jaar ervaring in creatief strategische copywriting, het schrijven van rationales en merkverhalen en conceptontwikkeling, filter en vertaal ik. De essentie van jouw onderneming, strategie of doel, gevangen in een uniek gedicht. 

Denk bijvoorbeeld aan: 

E

een persoonlijk bericht voor medewerkers op basis van missie en visie

E

een kick-off maatwerk voor het nieuwe jaar nieuwe strategie

E

een bedankkaart voor gasten of klanten

E

een cadeau- of visitekaart voor je onderneming

E

een maatwerk voor op de muur van je zaak 

Prijs op aanvraag, maar ter indicatie:

Voor startende ondernemers & eenmanszaken:

v.a. €547,-

Voor start-ups, scale-ups en middelgrote bedrijven:

v.a. €997,-

Voor grote bedrijven en organisaties:

v.a. €1.497,-

Voor relaties en medewerkers tijdens jouw event

Zoveel tijd, geld, energie en liefde in een live event gestopt en dan: een slow fade. De koek is op, leeggezogen zoeken gasten volle glazen tijdens borrel. Niemand die hier na vandaag nog aan denkt of over praat. Dat is geen vertrekpunt voor netwerkborrel of “het grote nagenieten”. Dat, is een domper.

Maar het kan ook anders.

Breng een ode aan je gasten en het podiumprogramma. Breng ze in vervoering, in beweging. Of beter nog: laat mij dat doen.

Ik doe niet anders! Dankzij een spoken word wrap up sluiten jouw gasten het event niet zomaar af, ze omarmen het.

Dus breng die ode
laat woorden flowen
Breng de gasten
en het verhaal tot leven
door na te streven
dat aan het eind
van iedere zin
nog meer zin wacht
Omdat je afsluit met indruk
dankzij een bühne boordevol gevoel
en woorden van kracht

“Super blij met het gastenkaartje wat Suzanne voor mijn B&B heeft gemaakt. Ik wilde graag iets persoonlijks toevoegen, iets dat precies past bij het gevoel en het mijn idee achter ‘t Heide huisje. Ook mijn gasten waarderen het kaartje. Suzanne dank je wel!”

Miranda Verberne, eigenaresse 't Heide Huisje

“Via Suzanne d’r Instagram zag ik wat ze doet en kan en dat wilde ik hebben! Helemaal toen ze spontaan, zonder dat ik erom vroeg, een maatwerk maakte over het gevoel dat ze van mijn huisjes en verhaal kreeg. Naast de grote maatwerken in de huisjes, opperde ze ook het idee om een doorvertaling te maken naar gastenkaartjes, erg mooi en fijn. Het een is een hele speciale extra voor mijn gasten en ik vind het zelf nog steeds leuk om elke keer even stil te staan bij de maatwerken aan de muur en te lezen. Een fijne, persoonlijke noot die vertelt wat ik doe, en vooral: waarom ik dat doe. Ik kan het iedereen aanraden!”

Mariëlle Leenen

eigenaresse Tiny House concept "Familie Buitenhuys"

Zoveel moois gemaakt, de reviews zijn opgevraagd. In de komende weken verwacht ik hier reviews van o.a. de KNVB en Eetkamer Lamens. Tot die tijd kun je ook via Instagram op de hoogte blijven van mijn zakelijke dienstverlening.

Nog even geduld!